Σάββατο, Φεβρουάριος 24, 2018

Web TV - Εκπoμπή 79 - 02/11/2012

Σε αυτή την εκπομπή του Aegean Digital, μαθαίνουμε τι συμβαίνει όταν ο παγκόσμιος ιστός και η τηλεόραση συναντιούνται. Η Ειρήνη Αναγνώστου και ο Αντώνης Κουνέλης μας εξηγούν τα χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητες των WebTV και μας παρουσιάζουν μια σειρά από ιστοτόπους διαδικτυακής αναμετάδοσης τηλεοπτικών καναλιών απ΄ όλο το κόσμο.

Palo.Gr - Εκπομπή 59 - 03/12/2011

Το www.palo.gr ένα μοναδικό site, το οποίο αποτελεί έναν εναλλακτικό, συγκεντρωτικό τρόπο παρουσίασης όλης της ελληνόφωνης ειδησεογραφίας. Συλλέγει αυτόματα ειδήσεις, από ελληνικές ειδησεογραφικές πηγές και blogs σε ολόκληρο τον κόσμο και τις ομαδοποιεί θεματικά, επιτρέποντάς μας μία σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση. Η Ειρήνη και ο Αντώνης μας παρουσιάζουν στη νέα εκπομπή το www.palo.gr και τις δυνατότητες που μας προσφέρει.

RSS - Εκπομπή 57 - 19/11/2011

Μία τεχνολογία, η οποία μας βοηθάει να συλλέγουμε τις ειδήσεις που μας ενδιαφέρουν από τις ιστοσελίδες ενημέρωσης που εμείς θέλουμε είναι το RSS (Really Simple Syndication). Στην εκπομπή αυτή, η Ειρήνη κι ο Αντώνης μας εξηγούν πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη τεχνολογία, στους φυλλομετρητές internet explorer και mozilla firefox. Επίσης, μας παρουσιάζουν δύο από τα πιο γνωστά προγράμματα που χρησιμοποιούν την τεχνολογία RSS για να συλλέξουν τις επιθυμητές ειδήσεις, τα οπoία είναι το Google Reader και το Feed Reader.

Scroll to top