Σάββατο, Φεβρουάριος 24, 2018

Η ομάδα του Aegean Digital

Η ομάδα του Aegean Digital

To Aegean Digital είναι μια εβδομαδιαία τηλεοπτική και διαδικτυακή εκπομπή τεχνολογίας με ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Παρουσιαστές είναι η Ειρήνη Αναγνώστου (δημοσιογράφος) και ο Αντώνης Κουνέλης (εκπαιδευτικός) και η θεματολόγια τους αναδεικνύει τις επιδράσεις και κυρίως τις βελτιώσεις που η τεχνολογία επιφέρει στην καθημερινή μας ζωή. Προβάλλεται στους τηλεοπτικούς σταθμούς Αλήθεια TVΚόσμος TVTV Μυτιλήνη, Σαμιακή Τηλεόραση και Σύρος TV1.

Το Ψηφιακό Αιγαίο αποτελεί την ραδιοφωνική εκδοχή του Aegean Digital και το παρουσιάζουν ο Μάριος Κηρύκος και ο Θανάσης Φρυδάς. Οι δυο τους μαζί με το Σταύρο Σαχτούρη αποτελούν την επιστημονική ομάδα που επιμελείται την τηλεοπτική εκπομπή. Η εκπομπή αντλεί τη θεματολογία της απ' όλο το φάσμα της τεχνολογίας ξεκινώντας από τα ερευνητικά εργαστήρια και τις πλέον πρόσφατες ανακαλύψεις έως τα πιο χιουμοριστικά gadgets και mobile apps. Το Ψηφιακό Αιγαίο εκπέμπει κάθε εβδομάδα από τη συχνότητα του Ράδιο Αλήθεια.

 Η ομάδα του Aegean Digital συμπληρώνεται από τη Γεωργία Βλάττα υπεύθυνη για το δύσκολο έργο του μοντάζ και τον Κωστή Τζούμα που στέκεται πίσω από την κάμερα σε όλες τις εξωτερικές αποστολές της ομάδας.

 

    

 

 

Scroll to top